Translated by Google
Amszterdam https://www.fespaglobalprintexpo.com/

FESPA Global Print Expo 2024

Az ütemezett események a következők:

  • World Wrap Masters Europe 2024 és World Wrap Masters Final 2024 – ez az esemény magában foglalja a tréningeket, az iparági szakértői bemutatókat és a versenyeket.
  • Fenntarthatóság Spotlight – hasznos, informatív és gyakorlatias tanácsokat ad az emberek, a bolygó és a profit igényeinek kielégítésére.
  • FESPA Party - A FESPA Party Night-ot nem szabad kihagyni! Ez a legjobb iparági hálózatépítési lehetőség, élő szórakoztatással, zenével, italokkal és nagyszerű társasággal körülvéve!
  • További funkciók megerősítése és bejelentése az esemény felépítésében

A kiállítás látogatói megoszthatják egymással tudásukat, új trendeket fedezhetnek fel, új gépekbe vagy fogyóeszközökbe fektethetnek be, és felfedezhetik a legújabb innovációkat, amelyek színt hoznak az életbe! A 2024-es FESPA Global Print Expo a 2024-es European Signage Expo , a Personalization Experience 2024 kiállítással együtt kerül megrendezésre.

A European Sign Expo Európa vezető jelzőtáblák és vizuális kommunikációs kiállítása az iparág vezetőit vonzza, hogy bemutassák legújabb technológiáikat és fejlesztéseiket. A Personalization Experience érdekelt felek ezreit fogja össze a kiskereskedőktől, márkáktól, ügynökségektől a nyomdákig és a teljesítési házakig, összekapcsolva őket szoftverszolgáltatókkal és OEM-ekkel, hogy felfedezzék a személyre szabott lehetőségeket a sportruházat, a csomagolás, a termékek, a hűség és az egyedi belső terek terén.

Kapcsolatfelvétel