Translated by Google

EuroCIS 2022: A holnap az új ma!

A 2022. február 15. és 17. között Düsseldorfban megrendezésre kerülő EuroCIS - Európa vezető kiskereskedelmi technológiai vására hibrid kiállítási élményt kínál.

Az EuroCIS, a Kiskereskedelmi Technológia Vezető Szakkiállítása 2022. február 15. és 17. között a Düsseldorfi Kiállítási Központ 9. és 10. csarnokában kerül megrendezésre. Az EuroCIS az innovációk és trendtémák nemzetközi kommunikátora, különösen a kiskereskedelmi technológia terén.

2022-ben a legnépszerűbb témák a következők:

- Ügyfélközpontúság

- Analitika

- Fizetés

- Connected retail

- Seamless store

A kis- és nagykereskedelem, a fogyasztási cikkek, az informatikai és biztonsági iparágak, az online kiskereskedelem, a rendszer- és élménygasztronómia, valamint a pénzügyi szolgáltatók és a bankok szakmai látogatói találkoznak nemzetközi, specializált fejlesztések és megoldások szolgáltatóival, többek között az alábbi területekről: Omnichannel Management, Üzleti elemzés/Big Data, Fizetési rendszerek, IoT (dolgok internete), e-kereskedelem/e-üzleti megoldások, ERP/ellátási lánc menedzsment, mobilmegoldások és -technológiák, pénztárkezelés, digitális marketing/digitális jelzőrobotika, Munkaerő-menedzsment és súlymérési technológiák. Sok ismert piaci szereplő regisztrált már. A kiállítói adatbázis már elérhető a www.eurocis.com portálon.


Különlegességek

2022-ben a szakmai látogatók ismét részt vehetnek 90 perces, vezetett innovációs túrákon a kiállítótermekben. A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció 2021 már lehetséges a www.eurocis.com oldalon.

Az induló vállalkozások fiatalok, kreatívak, rugalmasak, jövőorientáltak, és különösen a problémák innovatív megoldásai jellemzik őket. A start-up központtal az EuroCIS saját prezentációs területet kínál azoknak az újoncoknak, akik kifejezetten a legkorszerűbb informatikai rendszerek és megoldások fejlesztése iránt elkötelezettek a kiskereskedelemben.

Első osztályú kísérőprogram

Az EuroCIS 2022 kísérőprogramjának fénypontja az EHI Retail Institute által létrehozott európai kiskereskedelmi technológiai díjak (reta europe) átadása lesz. Díjakat adnak át az információs technológia kiváló és innovatív felhasználásáért a kiskereskedelemben. Emellett az EuroCIS keretében átadják az EHI és a GS1 Science Award for Retail díját is. A díjat olyan kiemelkedő tudományos munkáért ítélik oda, amely innovatív ötleteket hordoz, és lehetővé teszi a kiskereskedelembe való átültethetőséget.

EuroCIS digitális formában is!

A Digital Extension a hibrid EuroCIS virtuális világa, ahol az EuroCIS közösség minden tagja találkozik: a z előadói színpadok élő közvetítésétől, a termékvideókon és tanulmányokon át a webes találkozókig.

Az EuroCIS színpadai a trendek és innovációk hotspotjai – nem csak a kiállítótermekben, hanem most online is! Az EuroCIS 2022-n először a Színpadok bemutatóit az interneten is kínálják élő közvetítésként, illetve a vásárt követően igény szerint videóként is elérhetők lesznek. A Technology Stage, és a Connected Retail Stage a vásár folyamán közvetlen gyakorlati jelentőséggel bíró információkat közölnek a kiskereskedők számára a kiállítók és vásárlóik által közösen bemutatott aktuális esettanulmányokkal (kétnyelvű D/GB).

Az új Online Profile szolgáltatással a fizikai kiállítási standok az Internetre is kiterjednek, és virtuális élménnyé teszik kiállítóink márkavilágát. És ez túlmutat az élő eseményen! Itt találhatók a kiállító cégek átfogó online prezentációi, gazdagítva pl. termékvideókkal, bemutatókkal, kézikönyvekkel és esettanulmányokkal, webes meetingekkel, rendezvényekkel, bemutatókkal és a kiállítók híreivel.

Az EuroCIS szakmai kiállítást 2022. február 15-17. között rendezik a Düsseldorfi vásárközpontban.

További információ és regisztráció a kiállítás weboldalán:

https://www.eurocis-tradefair.com/

Illetve a Düsseldorfi vásárközpont hivatalos magyarországi képviseleténél:

BD-Expo Kft., 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 4. Tel: 346-0273

https://www.bdexpo.hu/

Kapcsolatfelvétel