Translated by Google
https://lfpcenter.com/termek/epson-sc-v7000/

MEGÉRKEZETT AZ EPSON ELSŐ SÍKÁGYAS UV-LED NYOMTATÓJA

Ipari nyomtatás fotóminőségben

A SureColor SC-V7000 az EPSON első ipari, síkágyas UV-LED nyomtatója, amely fokozott hatékonyság mellett, folyamatosan kiváló nyomtatási minőséget kínál a felhasználók számára. Az új nyomtató magyarországi forgalmazója az LFP center Kft.

Nagy várakozás előzte meg az EPSON síkágyas UV-LED táblanyomtatóját, amelyet még 2020 szeptemberében így jelentett be a szakma számára az Epson Europe:

“Az EPSON SureColor-SCV7000 minden tulajdonságát a felhasználóra gondolva terveztük meg. Egyedi Epson vonásokkal ruháztuk fel, hogy megkülönböztethető és kiemelkedő legyen a produkciós és ipari nyomtatási piacon. A robusztus és megfizethető síkágyas UV-LED táblanyomtató gyors és minőségi nyomtatást tesz lehetővé. Az Epson számára nagy büszkeség, hogy az SC-V7000 modellel beléphet a síkágyas nyomtatók piacára.”

A bejelentést követően a hazai forgalmazónál gőzerővel kezdték el az információk begyűjtését mert már akkor eldöntötték, hogy demo-gépet fognak telepíteni a bemutatótermükbe. Az előkészületek egy teljesen új helyiség kialakítását igényelték, hiszen az SC-V7000-es méretei nem tették lehetővé akkori tárolókapacitásuk mellett annak befogadását. „Az időzítés éppen kapóra jött, mert egyrészt helyet alakítottunk ki az új ipari nyomtatónak, másrészt belefoghattunk a már régóta esedékes raktárbővítésbe is.” – mondta Osztrenkovits István az LFP center ügyvezető igazgatója.

Végül 2021 október 25.-én érkezett meg az LFP center-hez az új táblanyomtató, mely dátum mérföldkőnek számít a cég életében! Az abszolút újdonságnak számító SC-V7000-sel együtt immár teljesen lefedik az ipari nyomtatási területet, miközben maga a kategória eddig sem volt ismeretlen számukra, hiszen számos megoldást kínálnak erre a speciális területre.


Bevált Technológia

A japán gyártónak régmúltra visszanyúló tapasztalata van a fotóminőségű nyomtatók fejlesztésében, gyártásában. Az új uv-led táblanyomtató nyomtatási technológia bevezetésének folyamatában már megfelelő tudással rendelkezett az EPSON ahhoz, hogy az ipari nyomtatás új területén is biztosítani tudja a magas nyomtatási minőség kritériumait.

  • A különleges alakzatban elrendezett 8 db EPSON Micro Piezo nyomtatófej nagy felbontású képeket és a változó cseppméret technológiának, valamint a lágy színeknek köszönhetően finom színátmeneteket biztosít.
  • Az alapfelszereltségű ionizáló segít kiküszöbölni és csökkenteni a nyomathordozó statikus feltöltődését annak érdekében, hogy a tintacseppek a megfelelő helyre kerüljenek. Ez biztosítja a magas nyomtatási minőség folyamatosságát.
  • Az újonnan kifejlesztett, 10 színkomponensből álló UltraChrome UV tintakészlet az alapszínek mellett lágy színeket, valamint direkt piros, továbbá fehér színt és lakk komponenst is tartalmaz. A tinta jobb nyomtatási minőséget, lenyűgöző eredményt biztosít! A nyomtató használhatóságát, hatékonyságát és termelékenységét tovább növeli, hogy az új tinták megfelelnek a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek is!


Sokoldalú

Az SC-V7000 síkágyas UV-LED nyomtató segítségével jelentősen bővíthető a nyomtatási termékportfolió, hiszem az új ipari nyomtatóval 80 mm anyagvastagságig szinte bármire lehet nyomtatni. Ennek eredményeként a SureColor SC-V7000 számtalan alkalmazási területen megállja a helyét, amelynek köszönhetően a felhasználók számára tovább bővíthető nyomtatási szolgáltatásuk.

A sokoldalúság titka az új fehér tintában rejlik, melynek köszönhetően a nyomtatási lehetőségek jelentősen bővülnek! Használható alaprétegként színes hordozóanyagok esetén, de háttérvilágítású vagy természetes fény által átvilágított alkalmazásokhoz is tökéletes. Az EPSON SC-V7000 is rendelkezik a fehér tinta keringetési rendszerrel, amely csökkenti a tintaveszteséget és a nyomtatási minőség folyamatos biztosítása érdekében optimális állapotban tartja a fehér tintát.

Az egyedi nyomtatófej-elrendezés hozzájárul a fehér tintával és a lakkal történő egyidejű, nagy sebességű nyomtatáshoz a teljesítmény csökkenése nélkül. A lakk nagy játékteret biztosít, mivel alkalmazható a kép egészén, vagy egy részén, bizonyos textúrák és hatások kiemelésére. A többrétegű nyomtatási technológia alkalmazása tovább növeli a felhasználási lehetőségeket.

Nyomtatható alapanyagok:

  • Habkarton
  • Fa
  • Fém, alumínium
  • Akril
  • Polikarbonát, PVC
  • Üveg
  • Habkarton
  • Hullámkarton...stb.

Termelékeny

Az EPSON SureColor SC-V7000-et azért fejlesztették ki, hogy a vállalkozások gyorsabban, akár 43m2/órás nyomtatási sebességgel, de akár kiemelkedően magas nyomtatási minőségben is nyomtathassanak a 2,5 x 1,25 m-es maximális nyomtatási felületen.

A nyomtató a nyomathordozó vastagságának megfelelően automatikusan állítja be a nyomtatófej magasságát, az ütközésérzékelő pedig megakadályozza a fej sérülését.

Az EPSON Edge Print RIP szoftver az UV síkágyas kezelő szoftverrel karöltve lehetővé teszi a felgyorsított nyomtatást és a magas minőségű munkák folyamatos előállítását, akár sorozatgyártás esetén is.

Az alapfelszereltséghez tartozik a négyzónás vákuumrendszer is, amelynek segítségével a nyomathordozó méretének megfelelő felületen lehet kiválasztani a kívánt leszorító hatást. Az ütközőtüskék beállítják és biztosítják a nyomathordozó pozícióját.

Az EPSON SC-V7000 LÉNYEGES JELLEMZŐI

  • Újonnan kifejlesztett, 10 színkomponensből álló tintakészlet
  • világos cián, világos magenta és szürke színekkel az alacsony mértékű szemcsézettséghez, továbbá vörös szín az élénk, színtelített nyomatokhoz.
  • Magas sebességű nyomtatás a fehér, az egyéb színek és a lakk egyidejű használatakor is.
  • Ezek a hozzáadott komponensek lehetővé teszik a különleges nyomatok díszítését termelési veszteség nélkül.
  • Maximális nyomtatási méret 2500 x 1250 mm
  • Négyzónás vákuumrendszer
  • Pozicionáló tüskék a könnyű és konzisztens pozícionáláshoz
  • 80 mm maximális nyomtatható anyagvastagság automata magasság érzékelővel és beállítással
  • Az ionizáló az alapfelszereltség része.
  • Csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést, ami festékszórási pontatlanságokat okozhat.
  • EPSON Edge Print RIP Software

Az ipari nyomtatás legújabb szereplője már kipróbálható a forgalmazó budapesti bemutatótermében.

LFP center Kft.
1139 Budapest, Rozsnyay utca 11.
+36 1 452 0088
office@lfpcenter.com
www.lfpcenter.com

Kapcsolatfelvétel