Translated by Google

TAPASZTALJA MEG ÉLŐBEN A NYOMTATÁS ÉLMÉNYÉT A FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2022-N!

A FESPA elindította a FESPA Global Print Expo 2022 és a European Sign Expo 2022 rendezvényeinek promóciós kampányát, amelyekre 2022. május 31. és június 3. között kerül sor a németországi Messe Berlin vásárközpontban.

Az „Experience Print in Motion” kampányszlogen rávilágít arra, hogy az elmúlt két év kihívásai ellenére a speciális nyomtatási piac és az azt támogató technológiák hogyan fejlődnek tovább.

„A speciális nyomdaipari vállalkozások újraindultak, és jövőjüket tervezik, a FESPA Global Print Expo 2022 pedig új lendületet ad nekik, befektetési döntésekkel és ötletekkel támogatva őket az ágazat e kritikus időszakában” – mondja Michael Ryan, a FESPA Global Print Expo kiállítási igazgatója. „A kiállítások és rendezvények virtuális alternatívái által uralt több mint két év után az üzleti döntéshozóknak valóban szükségük van arra az energiára és kapcsolatokra, amelyeket csak az élő események tesznek lehetővé. A FESPA rendezvény igazi értéke a kiállítók és a látogatók számára a szélesebb körű, személyes tapasztalatszerzés: testközelből ismerhetik meg a technológiai újításokat és a legújabb termelőeszközöket; emberi kapcsolatokat építhetnek hasonló gondolkodású üzletemberekkel; inspirálódhatnak, és felfedezhetik a legújabb technológiákat és alapanyagokat. Tavaly ősszel Amszterdamban megtettük az első lépéseket annak érdekében, hogy a színeket visszahozzuk a speciális nyomtatás területére. Most mindannyiunknak meg kell tapasztalnunk a nyomtatás élményét mozgásban.”

A Berlini vásárközpont korábban 2007-ben és 2018-ban is nagysikerű FESPA kiállításoknak adott otthont, a létesítmények és az utazási lehetőségek pedig a kiállítók és a látogatók körében egyaránt népszerű célponttá teszik a helyszínt. A nyolc kiállítási csarnokot elfoglaló 2022-es rendezvény platformot biztosít a technológiai innovációk bemutatására a digitális szélesformátumú, szita- és textilnyomtatás terén. A legnagyobb nemzetközi gyártók egyöntetűen felsorakoztak a rendezvény mögé, és több mint 250 beszállító, köztük a Brother, a Canon, a Durst, a Fujifilm, a HP, a Kornit, a Mimaki és az M&R teljes mértékben elkötelezett az esemény mellett. A FESPA Global Print Expo 2022 látogatói élményét fokozva a FESPA népszerű Printeriors beltéri dekorációs kiállítása ismét interaktív látogatói élmény formájában világít rá a nyomtatott beltéri dekorációban rejlő számos lehetőségre. A World Wrap Masters is visszatér, lehetőséget kínálva a látogatóknak, hogy megtekinthessék a 2022-es World Wrap Master Europe címért küzdő európai jármű dekoratőrök versenyét, majd a World Wrap Masters döntőjében a regionális versenyek győzteseinek végső megmérettetése következik.

Az European Sign Expo - Európa legnagyobb vizuális kommunikációval és signage eszközökkel foglalkozó kiállítása az 5.2-es csarnokban kap helyet. A 2022-es esemény a technológiai megoldások és alapanyagok bemutatója lesz, lehetővé téve a márkatulajdonosok és a kommunikációs szakemberek számára, hogy megismerjék az alkalmazási lehetőségeket olyan területeken, mint a világító dobozbetűk, a gravírozás, valamint a LED- és világító sign megoldások.

A www.fespaglobalprintexpo.com címen található rendezvény weboldal már él, ahol megtalálhatók az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információk, naprakész kiállítói lista, interaktív alaprajz, COVID-19 útmutatás és látogatói információk. A látogatók regisztrációja 2022. március 1-jén nyílik meg, de a résztvevők már most jelezhetik érdeklődésüket a https://www.fespaglobalprintexpo.com/why-visit/register-your-interest-form-2022 oldalon.

Kapcsolatfelvétel